Floras famn och Tankarnas trädgård

Här ser du några helt unika smycken som jag gjort genom åren, ofta till utställningar som jag medverkat i: Tankarnas trädgård, Floras famn, La vie en rose, Jardin d´Amour, Aura… Materialet är bland annat silver, guld, siden, blommor, pärlor och stenar. Alla smycken jag gör är unika på så sätt att jag tillverkar dem ett och ett för hand. Det gör att de aldrig blir helt identiska ens när tanken är att de ska vara likadana. De smycken du ser här kommer jag inte att göra ett likadant till av. Med dem har jag först och främst velat gestalta en idé och att framställa dem har många gånger tagit oändlig tid. Flera är ömtåliga och är inte alltid så praktiska att bära. Välkommen att höra av dig med frågor om de unika smyckena.

Vill du göra något eget?

Välkommen med frågor och din beställning, gärna om det går på plats i min ateljé. Kan du inte komma dit går det bra att skicka ett meddelande.

Skicka din beställning här