Möhippa, födelsedag eller avtackning

På en möhippa hos mig får er blivande brud göra ett smycke i silver som blir ett personligt minne att ha kvar från en dag som är stor och speciell. Kanske kan smycket bäras på bröllopet, eller så blir det en unik och kärleksfullt tillverkad morgongåva till den blivande partnern. Inga förkunskaper i silversmide behövs. Eventet för möhippa passar lika bra till ett födelsedagsfirande eller en avtackning.

Möhippa

Er brud får göra ett silversmycke i mindre format – ett hänge, en ring, ett par örhängen, manschettknappar eller ett litet armband. Eftersom möhippan oftast är en överraskning är det inte alltid så lätt att bestämma vad, så om det behövs kan jag ge vägledning i det.

Er brud får prova på att bland annat såga, fila, hamra, stämpla, forma, slipa och polera. Självklart får hon handledning i alla moment och hjälp vid behov. Ni kan känna er trygga med att er brud efter ett par timmar kommer att ha ett färdigt smycke att ta med sig när ni går!

Under tiden som er brud silverhantverkar kan ni vänner som är med också göra smycken om ni vill, men på lite enklare sätt med tång, smyckedelar och pärlor i olika material och färger som jag erbjuder. Det kan bli fina armband, halsband, ringar, örhängen eller fotlänkar. Det går bra att bestämma på plats när ni kommit om ni vill göra detta – kanske vill ni hellre bara se vad er brud gör, umgås och fika.

Om ni inte är en alltför stor grupp kan ni välja alternativet Lång möhippa. Då får ni silverhantverka allihop och kan göra antingen varsitt litet hänge till er själva, eller varsin berlock som ni sätter ihop till ett armband eller halsband som er brud får. Ni kan dessutom göra enklare smycken med pärlor och smyckedelar både till er själva och er brud.
Vilket upplägg ni än väljer kommer det att bli en härlig stämning och full aktivitet när ni alla tillsammans pysslar, umgås och fikar under en möhippa med silversmide hos mig. Välkommen!

Kort Möhippa

  • Tid: 2 timmar
  • Pris: 2200 kr i grundpris + 150 kr/person som gör pärlsmycken

  • Max antal: ca 15 personer
  • Ingår: 10 g silver + kedja i silver till brudens smycke. Fika till alla.

Lång Möhippa

  • Tid: 3,5 timme

  • Pris: 3200 kr i grundpris + 200 kr för silver och pärlmaterial/person

  • Max antal: ca 10 personer

  • Ingår: 10 g silver + kedja i silver till brudens smycke. Fika till alla.

Fikat består av kaffe/te, snacks och smått och gott. Innehållet kan varieras utifrån allergier och era önskemål. Det går bra att ta med egen dryck som till exempel vin eller annat, samt tilltugg om ni vill det.

Bokning

Kontakta mig för bokning så kommer vi överens om en tid som passar er. Du får sedan en bekräftelse på bokningen. Eventuella ändringar eller avbokning skall meddelas så fort som möjligt. Inga avgifter för bokning eller avbokning tas ut. Betalning sker på plats när ni kommit.

Fråga gärna om särskilda önskemål finns – då kan jag skräddarsy ett event till er!

Skicka en förfrågan om bokning här

Skicka event förfrågan SV

*” anger obligatoriska fält

Namn*
MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
* obligatoriska fält