Skräddarsydda kurser och kursevent

Under en kurs hos mig får du en inblick i silverhantverket och får med egna händer tillverka ett smycke som efter några timmar blir färdigt att ta med hem. Du gör smycket i egen design, från skiss till färdigt resultat. Ditt smycke blir ett personligt och unikt minne som du kan använda och ha kvar eller ge bort. Inga förkunskaper i silversmide behövs.

Kurser

Under en kurs i min ateljé får du tillverka ett smycke med professionella verktyg för silversmide. Du får prova på flera arbetsmoment som att såga, fila, hamra, stämpla, forma samt slipa och polera. Vi går igenom alla handgrepp och du får hjälp om det behövs. Du kan känna dig trygg med att du när kursen är över har ett färdigt och användbart smycke att ta med hem!

Smycket du gör är valfritt och i mindre format: en ring, ett par örhängen eller manschettknappar, ett halshänge eller ett litet armband. Ha gärna med dig en idé som du kan utgå ifrån – har du inte det ordnar det sig ändå. Materialet är silver i form av plåt eller tråd.

Du kan komma enskilt, ni kan vara två, eller en mindre grupp: några vänner, en familj, några kolleger, en förening etc. Ni vill kanske fira t ex en födelsedag eller en avtackning tillsammans, eller så är ni helt enkelt bara nyfikna och vill prova på silversmide och umgås på samma gång. En kurs i silversmide passar i många sammanhang, allt är lika välkommet.
Jag sätter inte ihop kurser med deltagare som inte känner varandra. Därför har jag inga bestämda dagar eller tider när kurser äger rum, utan du och ni kontaktar mig för att boka när det passar er. Välkommen!

Kurser

  • Kurs 1 deltagare, 2 tim. 1600 kr

  • Kurs 2 deltagare. 3 tim. 2600 kr

  • Kurs 3 – 6 deltagare. 4,5 tim. 1300 kr/person

  • Ingår: 10 g silver/deltagare. Fika.

Tiderna för hur länge en kurs håller på är ungefärliga.

Max antal deltagare är 6 personer, men skulle ni vara någon mer kontakta mig så ordnar det sig. Minimiålder är ca 10 år för att det behövs både en del tålamod och finmotorisk förmåga i silverhantverket.

10 g silver räcker till att göra t ex en kraftig ring eller ett gediget hänge. Kedjor i silver finns att köpa till.

Liten fika med kaffe/te, biscotti och snacks finns.

Bokning

Kontakta mig för bokning så kommer vi överens om en tid som passar er. Du får sedan en bekräftelse på bokningen. Eventuella ändringar eller avbokning skall meddelas så fort som möjligt. Inga avgifter för bokning eller avbokning tas ut. Betalning sker på plats när ni kommit.

Fråga gärna om särskilda önskemål finns – då kan jag skräddarsy ett event till er!

Skicka en förfrågan om bokning här

Skicka event förfrågan SV

*” anger obligatoriska fält

Namn*
MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
* obligatoriska fält