ommig
omsmycken
mohippa
kurser
kopa
kontakt
facebook

möhippa/svensexa

Att en stor del av min verksamhet skulle bestå av att ordna events för möhippor/svensexor, kurser och andra tillfällen var inte något jag hade planerat när jag började jobba som silversmed. Det har helt enkelt växt fram med tiden för att så många är intresserade av att prova på silversmide.

Det var via en kollega som jag tog emot det allra första möhippegänget när min verksamhet var nystartad. Efter ett par år tog det ordentlig fart tack vare hemsida och att besökarna spred ordet. Under åren som följt har evenemangen fått allt mer fast form i takt med att jag fått fler bokningar. Numera är främst lördagar under högsäsong april-augusti ofta fullbokade med möhippor, som jag fram till nu tagit emot hundratals av. Det är så roligt att få vara del i ett så positivt sammanhang och få medverka till att det blir riktigt lyckat och minnesvärt.

På möhippan/svensexan får bruden/brudgummen hantverksmässigt och med egna händer göra ett smycke i silver. Det blir ett unikt minne att ha kvar och använda hela livet. Kanske kan smycket bäras på bröllopet, eller så blir det en helt unik och kärleksfullt tillverkad morgongåva till den blivande partnern. Inga förkunskaper i silversmide behövs.

Läs i detalj:
Kort möhippa/svensexa 2 timmar
Lång möhippa/svensexa 3,5 timmar


Bokning
Telefon: 070 3605617
Mail: info@annamartinsson.se

Jag kan ta emot er vilken dag och tid som helst efter överenskommelse.

Kontakta mig med era önskemål så hjälper jag er.

De flesta vill boka möhippa/svensexa på lördagar. Eftersom antalet grupper jag kan ta emot under en dag är begränsat är det bra att boka i god tid under högsäsong april -augusti - gärna 3-4 veckor i förväg. Boka när ni bestämt dag och tid även om ni inte vet hur många personer ni blir. Det behöver jag inte veta förrän ett par dagar innan. Det är tidpunkten, inte antalet personer, som är det första viktiga att veta vid bokning.

Meddela ändringar av en bokning samt avbokning så fort som möjligt.

Preliminärbokning
Det går bra att preliminärboka om ni vill reservera en tid men inte är riktigt säkra på om ni kan komma. Kom ihåg att preliminärbokad tid gäller som bokning till jag hör något annat. Avboka om ni får ändrade planer. Preliminärbokad tid ska bekräftas med besked om att ni kommer/inte kommer senast 2 veckor innan, men gärna tidigare om det går.

Avbokning
Det går bra att avboka kostnadsfritt fram till 2 veckor innan. Sker avbokningen senare måste jag ta en liten avgift på 300 kr. Det gäller dock ej vid akut sjukdom eller annan nödsituation som inte går att förutse.

Tillgänglighet: Min ateljé ligger i markplan, helt utan trappor. Det går lätt att komma in med rullstol och barnvagn. Toaletten är dock inte tillgänglighetsanpassad och den ligger ett trappsteg upp i lokalen.

Bra att veta: Inga förkunskaper i silversmide behövs.
Sjukdom eller skada som gör att styrka och finmotorik i händerna är nedsatt gör det svårare att hantera verktyg och arbeta med ett litet smycke. Bra syn är nödvändig, så ta med läsglasögon om sådana behövs. I övrigt är det bara att komma som man är.

Allergier: Meddela eventuella matallergier så jag kan anpassa fikat som ingår. Viktigt att meddela allvarlig nötallergi - så ställer jag inte fram nötter. Det kan vara bra att veta att jag brukar ha min hund med i lokalen på vardagar när jag jobbar där ensam. Min hund är inte med under kurser och events.

Läs artikeln Möhippa med silverkant...


© Anna Martinsson