ommig
omsmycken
mohippa
kurser
kopa
kontakt
facebookBildgalleri kurser


Att en stor del av min verksamhet skulle bestå av att ordna silversmidesevenemang för möhippor/svensexor, kurser och andra tillfällen var inte något jag hade planerat när jag började jobba som silversmed. Det har helt enkelt växt fram med tiden för att så många besökare frågat efter att få prova på silversmide.

Sedan jag började ordna kurser har jag tagit emot alla möjliga slags grupper: arbetskolleger, vänner, personer i behov av rehabilitering, konstföreningar, barnkalasgrupper och familjegrupper. Jag samarbetar också med några upplevelsearrangörer och är deras partner för silversmide i Göteborg.

Mitt eget vardagliga jobb som silversmed är ett ensamarbete, så därför är det så roligt att som omväxling ta emot alla positiva och nyfikna människor som vill lära sig lite om silverhantverket. Det gläder mig alltid lika mycket att se hur stolta och nöjda mina kursdeltagare blir över sina färdiga smycken.

Som deltagare i en kurs hos mig får du ett färdigt silversmycke som du har tillverkat med egna händer med dig hem. Men inte bara det: du utmanar också dig själv med att lära dig något nytt som, när du har genomfört det och ditt smycke är klart, stärker dig och ditt självförtroende. Kanske upptäcker du en helt ny förmåga hos dig själv. Jag för min del får sprida kunskap om och förståelse för hantverket, något som ju ligger mig varmt om hjärtat.

Under en kurs får du göra ett silversmycke i egen design, från skiss till färdigt resultat. Efter några timmar får du smycket med dig hem och du har fått en inblick i hur silverhantverket går till. Ditt smycke blir ett personligt och unikt minne att använda och ha kvar. Inga förkunskaper i silversmide behövs.

Läs i detalj om kurser och evenemang:
Kurs solo, 2 tim. 1 deltagare. 1650 kr
Kurs duo, 3 tim. 2 deltagare. 2500 kr (1250 kr/person)
Kort kurs, 3,5 tim. 3-6 deltagare. 950 kr/person
Lång kurs, 4,5 tim. 3-6 deltagare. 1250 kr/person
Födelsedagsevent, olika alternativ
Barnkalas med silversmide 3 tim. 3-6 deltagare. 650 kr/person
Kurs 4 veckor, 12 tim. 3-6 deltagare. Kursavgift 2450 kr, silver tillkommer


Om du och ni har egna önskemål på hur ni vill ha er kurs hjälper jag till med det.


Bokning (läs om Kurs 4 veckor separat)
Telefon: 070 3605617
Mail: info@annamartinsson.se

Jag kan ta emot er vilken dag och tid som helst efter överenskommelse.

Kontakta mig med era önskemål så hjälper jag er.
Telefon: 070 3605617
Mail: HYPERLINK "mailto:info@annamartinsson.se" info@annamartinsson.se

Jag kan ta emot er vilken dag och tid som helst efter överenskommelse.
Kontakta mig med era önskemål så hjälper jag er.
Bra att veta är att maj-augusti kan lördagarna vara ganska fullbokade med möhippor så då är möjligheterna för bokning av en kurs just den dagen något begränsade.

Meddela ändringar av bokningen samt avbokning så fort som möjligt.


Tillgänglighet: Min ateljé ligger i markplan, helt utan trappor. Det går lätt att komma in med rullstol och barnvagn. Toaletten är dock inte tillgänglighetsanpassad och den ligger ett trappsteg upp i lokalen.

Bra att veta: Inga förkunskaper i silversmide behövs för att kunna delta i en kurs eller ett event.
Minimiålder ca 10 år, eftersom viss handstyrka och finmotorik samt koncentrationsförmåga krävs för att hantera verktygen. Sjukdom eller skada som gör att styrka och finmotorik i händerna är nedsatt gör det svårare att hantverka. Bra syn är nödvändig, så ta med läsglasögon om sådana behövs. I övrigt är det bara att komma som man är.

Allergier: Meddela eventuella matallergier så jag kan anpassa fikat som ingår. Viktigt att meddela allvarlig nötallergi - så ställer jag inte fram nötter.
Det kan vara bra att veta att jag brukar ha min hund med i lokalen på vardagar när jag jobbar där ensam. Min hund är inte med under kurser och events.

Välkommen att silverhantverka hos mig i min ateljé!© Anna Martinsson